5 неверојатни факти за ласерско отстранување на влакна - деловни можности кои салоните за убавина не можат да ги пропуштат

Денес, додека индустријата за ласерско отстранување на влакна цвета, се повеќе бањи и салони за убавина избираат да инвестираат во машини за ласерско отстранување на влакна за да ја задоволат растечката побарувачка на пазарот. Следниве пет неверојатни факти за ласерско отстранување на влакна ќе ви помогнат подобро да ја разберете оваа индустрија и да донесат чекор напред во вашиот бизнис.

L2
1️⃣ Висок ROI за бањи
Инвестирањето во машини за ласерско отстранување на влакна може да донесе неочекувани придобивки за вашиот бизнис. Побарувачката на пазарот за услуги за ласерско отстранување на влакна е исклучително висока, така што бањите можат да постигнат поврат на инвестицијата за само неколку месеци. Ова го прави ласерското отстранување на влакна точка на раст на бизнисот што не може да се игнорира од бањите и салоните за убавина.
2️⃣ Погоден за сите бои на коса
Без разлика дали вашите клиенти се русокоси, бринети или црвенокоси, ласерското отстранување на влакна може ефикасно да ја третира нивната коса. Со помош на AI технологијата, ласерот може точно да ја заклучи целната област врз основа на контрастот помеѓу косата и кожата, а со тоа обезбедува одлични резултати за отстранување на влакна.
3️⃣ Помалку третмани отколку што мислите
Многу луѓе мислат дека ласерското отстранување на влакна бара долготрајни и повеќекратни третмани, меѓутоа, фактичката ситуација може да ве изненади. Вообичаено, на повеќето клиенти им требаат само 6 до 8 сесии за да видат значителни резултати, што е помалку отколку што очекувате и може да одржува долготрајни мазни ефекти.
4️⃣ Намалување на вродените влакна
Ласерското отстранување на влакна не само што ги отстранува површинските влакна, туку и ефикасно ги спречува проблемите со вродените влакна. Оваа предност го прави ласерското отстранување на влакна прв избор за клиентите кои бараат совршена кожа.
5️⃣ Не само избор за жени
Ласерското отстранување на влакна исто така станува се попопуларно кај мажите. Од грб до гради до бради, се повеќе машки клиенти почнуваат да уживаат во овој мазен и без влакна ефект. Ова значи дека вашата бања може да привлече поширок опсег на клиенти.

Инвестирањето во машината за отстранување на влакна со вештачка интелигенција на Shandong Moonlight ќе го направи вашиот салон за убавина да се истакне. Најпродаваната машина за отстранување на влакна со вештачка интелигенција во 2024 година ги има следните предности:
- Детектор за кожа и коса со вештачка интелигенција, обезбедувајќи им на клиентите персонализирани и точни планови за третман за отстранување на влакна
- Систем за управување со клиенти со вештачка интелигенција, складирање со еден клик и преземање информации за третман на клиентите, оптимизирање на процесите на лекување и подобрување на ефикасноста на третманот.
- Четири бранови должини (755nm, 808nm, 940nm, 1064nm) за различни типови на кожа и коса.
- Јапонскиот компресор и големиот ладилник можат да ја намалат температурата за 3-4℃ за една минута.
- Американскиот ласер може да емитува зраци 200 милиони пати за да обезбеди издржливост.
- Рачка на екран на допир во боја за лесно ракување.
- 4K 15,6-инчен Android екран, поддршка на 16 јазици, подобрување на корисничкото искуство.
- Повеќекратни големини на точки, вклучително и глава за третман со мала рачка од 6 мм, за да се задоволат потребите на различни делови.
- Дизајн на заменливо место за продолжување на работниот век на опремата.
- Меѓународно стандардизирана работилница за производство без прашина за да се обезбеди квалитет на производот.

Професионална машина за ласерско отстранување на влакна со вештачка интелигенција L2详情-10 L2详情-11 L2详情-12

L2详情-07 L2详情-08 L2详情-09

Управување со клиенти

ласерска лента бар

可替换光斑работилница без прашина Сертификат фабрика
Ласерот Shandong Moonlight** ќе го наведе вашиот спа центар да се истакне во жестоката пазарна конкуренција, не само што ќе донесе пораст на приходите, туку и ќе им обезбеди на клиентите одлични резултати за отстранување на влакна.


Време на објавување: 14-ти август 2024 година